Fem sjove ting til Valentins dag

Hos Coolstuff elsker de Valentins Dag

Valentins dag er lige om hjørnet, og traditionen tro skal kærligheden fejres. Hos CoolStuff elsker vi Valentinsdag så meget, at vi har samlet nogle sjove og anderledes Valetinsgaver. Her finder du 5 anderledes ting, som vil overraske kæresten, konen eller give manden et ekstra stort smil på læberne.

Romantisk Chokoladepizza
Når man kombinerer to fantastiske ting som pizza og chokolade, så får man en fantastisk chokoladepizza. Den er perfekt til at dele med sin udkårne på Valentinsdag.
Rosenblade
Det er en klassiker med rosenblade på sengen eller i badekaret. Men gør det hele lidt nemmere med 100 syntetiske rosenglade og skru op for romantikken.
Vinturi vinilter
På Valentinsdag fortjener man et godt glas vin. Med Vinturi vinilter kan du ilte din vin lige så hurtigt som det tager at hælde vinen op i et glas. Så kan du nyde et endnu bedre glas vin.
Jelly Belly gaveæske
Ekstravagance i den fineste form – En Jelly Belly gaveæske med 20, 40 eller 50 forskellige smagsvarianter. Hvem gider at have en kedelig æske chokolade? Vær lidt kreativ og overrask med Jelly Bellys.
Naughty Knot
Den bedste gave til din kæreste er dig selv. Med Naughty Knot kan du nemt pakke dig selv ind og endnu nemmere blive pakket ud.
Hvis du  er ude efter en spændende Valentins dag /aften så er der mange spændende ideer på coolstuff.dk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *