Valentinsdag | Fem små Gavetips!

Valentinsdag er det perfekte tidspunkt

På dagen kan du vise de mennesker i dit liv, som du holder meget af, hvor meget de betyder for dig. Hvad enten det er gennem kort, blomster, chokolade, eller en anden måde, er gaver på Valentinsdag er en vidunderlig form for anekendelse. Her er fem gode gave tips kan du bruge denne Valentinsdag:

Alle elsker billedrammer. Prøv noget anderledes denne Valentinsdag ved at skære en hjerteform til en cd. Du kan bruge en cd, du vil, uanset om det er en tom disk, eller en gammel cd du lige har brug aldrig mere. Placer et billede af dig selv eller af dig og din elskede sammen i midten af hjerteformet CD, med de skinnende opad. Du har nu oprettet en smuk håndlavet gave, som er simpelt, skinnende, og noget, de vil huske for evigt.

Piger elsker smykker, så for små piger i dit liv, så prøv at udforme en sødt hjerte, til Valentinsdagens tema. Placer den i en  halskæde. Du kan finde specielle flasker formet som hjerter med bobler eller parfume i. Brug sådan en flaske til at bære en halskæde når din udkårne skal have den. Se om du kan finde en specielbutik der kan inspirere ding og give dig flere ideer og gave tips. Anvend “dit eget hjerte” til at forme et en sætning, som udtrykker din kærlighed. Brug gerne ord som “sød en” eller “Jeg elsker dig”. Selv om ideen er vild så kan du med den rigtig smykkedesigner komme rigtig langt  med en yndig og har en fin skik der rammer lige i hjertet.

Nipsting og smykker er Valentinsdag favorit. Frisk et gammelt skrin eller krus op ved at tilføje farvebånd med påtrykte sætninger der går lige i hjertet. Lim båndene omkring kanten af skrinet. Brug gerne noget lækkert papir med påtryk at indpakningen. Udfør det ud med nogle glitter og en lyserød bånd, og du har en pænt tilpasset skrin, som kæresten vil elske at sætte smykker eller andre nips genstande i.

Håndlavede smykker er en anden sentimental Valentine’s favorit. Men her skal du være forsigtig. Rigtige smykker er for fleste kvinder en megt personlig ting. Du virkelig passe på og være omhyggelig med dine valg. Et håndlavet smykke fremstillet i nært samarbejde med en dygtig smykkedesigner kan åbne vejen for til din udkårnes hjerte med en overraskende kraft. Lyt på din udkårnes ønsker og se om du kan forvanle hendes ønsker til lige det hun går og drømmer om. Så vil du få en overraskelse igen – lige fra hjertet.

“Daily Love.” Et af de mest tankevækkende Valentinsdag gave tips. Simpelthen udskårne små papir hjerter på papir af varme farver. Helt i tråd med Valentinsdagen farvevalg. Derefter skal skrive noget på hvert hjerte, som fortæller den anden person, hvorfor eller hvor meget du elsker dem. Læg små hjerter i en krukke eller en dejlig æske, og din elskede kan trække en ud hver dag for at blive mindet om, præcis hvor meget du virkelig kærlighed og omsorg for dem. Men husk også at overraske med et specielt hjerte når særlig grund til at vise din kærlighed. Et Gave Tips i særklasse