Fristende øjeblikke med romantisk marcipan sushi

Romantisk marcipan sushi til fastelavnsfesten
Romantisk marcipan sushi

Sushi er en traditionel japansk ret som består af ris der er tilført riseddike, og som serveres med forskelligt tilbehør, fx fisk, tang og skaldyr, men kan også være kød, æg, grøntsager eller svampe. Men hvad er der i vejen for at sprænge rammerne og gå over i den søde romantiske verden og bruge frugt, marcipan og chokolade. Her har du en opskrift som du kan bruge når du skal imponere din kære med en utraditionel form for suchi.

Lidt friske bær, marcipan og chokolade er alt der skal til, for at lave en lækker og nem romantisk marcipan sushi. Temperér blot chokoladen, skær marcipanen ud og form den evt. til hjerter og du er klar til desserten. Forkæl din nærmeste, dæk op med rosenblade og røde lys – en perfekt afslutning på en romantisk dag.

Det skal du bruge

1 bakke friske jordbær
1 bakke friske blåbær
200 g ODENSE Ren Rå Marcipan
200 g ODENSE Mørk Chokolade

Sådan gør du
Start med at skære jordbærrene i kvarte stykker. Derefter rulles marcipanen til en lige aflang pølse. Del den op i 10 stykker, som derefter deles igen i 2, således du har 20 mindre stykker marcipan. Hvert stykke rulles til en kugle, hvorefter de formes som dråber med håndfladerne. Sæt 2 dråber sammen og form dem som et hjerte.

Chokoladen hakkes med en kniv. 1 liter vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i. Smelt 2/3 af chokoladen heri. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 chokolade tilsættes under omrøring.

Den smeltede chokolade hældes op i en lille skål og anrettes sammen med jordbær, blåbær, marcipanhjerter og japanske spisepinde.

Så er der serveret til en romantisk Valentin sushi-dessert. Hos Odense Marcipan kan du finde mere inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *