Romantisk gave|Romantiske steder til forelskede par

En romantisk gave – skabe en romantisk atmosfære det rigtige sted

Ingen ønsker at blive friet til på en byggeplads. Romantisk steder kan være af den traditionelle slags, eller de kunne være mere ukonventionelle. De klassike er normalt altid værdsat og giver trykhed. En romantisk gave kan være en intim middag i stearinlysets skær på en restaurant. Måske kan det arrangeres  at det bliver i et intimt hjørne af restauranten. Transporten til restauranten kunne fx ske i en forlænget limousine. På turen til det romantiske sted serveres isafkølet champagne. Det vil være en flot optakt til en romantisk aften. Tage på et femstjernet hotel er en anden sikker vinder. Især hvis suiten er indrettet med  himmelseng, jacuzzi og vaser fyldt med romantiske røde roser. En gourmet morgenmad for to er ofte inkluderet i sådan et arrangement. Det vil være en romantisk gave der bliver et kært minde.

Mange bryllupsrejser går til eksotiske steder. Det kan også være en romatisk gave. Niagara Falls, er sådan et sted. Det er kendt for sine flotte hoteller med hjerteformede senge. Hoteller i slotte er en anden mulighed for et romantisk sted. En par dage på et Wellness hotel med  afslappende behandlinger er også et hit.
Ikke alt behøver at være dyrt. Der er masser af økonomisk overkommelige ideer, som er lige så romantisk .Og enkelhed kan også være meget romantisk hvis stedet er rigtigt hvis man ønsker, at holde det simpelt. En gåtur på stranden i måneskin er gratis og svær at slå. En tur med hestevogn gennem parken i foråret vil ikke koste mange penge. En picnic ved en elv eller en floden kan være en dejlig og romantisk oplevelse kan nemt suppleres med champagne, jordbær og velsmagende bær. Kun din fantasi begrænser dig ti at skabe en fantastisk romantisk gave til din elskede.
Valg af usædvanlige steder til at fri, er blevet meget populære og kan fornogen være en særlig romantisk gave. Det samme gør sig gældernde når der skal vælges et romantisk steder at gifte sig. Selv varmluftsballoner har spillet deres rolle. En temmelig usædvanlig romantisk gave.  Men at blive gift kan lige så godt ske under private former fx. i din egen have. Her er der frit slag for at gøre noget særligt ud af dekorationerne. Fx ved at ceremonien holdes under en rosenbestrøet baldakin. Opfindsomhed er nødvendig når man skal finde romantisk steder til Valentinsdag eller hvor man vil fejre sin bryllupsdage. Det er op til dig at finde det rigtige sted der kan være en romatiske gave
Nogle gange er det bare dejligt godt at komme væk et par dage og tilbringe lidt tid sammen i en by, der er kendt for romantik. Dette fører ofte  tankerne til Paris, som stadig står øverst på listen for romantiske steder. Der er noget særligt med alle de hyggelige fortovscaféer, musikanterne og de franske Chansons af knuste hjerter. Venedig er også en destination for elskede, der er draget af sejladsen med de romantiske gondoler. Andre par foretrækker en romantisk togtur med Orient Express eller sammen tage på trekking i Tibet. Alle har deres egen personlige opfattelse af der er hvad romantiske og hvor man kan finde disse steder. Jo – listen over steder der kan omsættes til romantiske gaver er uendelig.
Fleste større hoteller tilbyder specielle oplevelsespakker for folk på bryllupsrejse, og for Valentines weekends. Det kan endda være at de har et godt tilbud på en romantisk weekend. Hvis penge ikke er en begrænsning, så er der også mulighed for at tage på krydstogt. Sejlads til de solbeskinnede strande i Caribien er en romantisk gave  på den store skala. Men alene solnedgangen er det hele værd.